Fantastisk Konsertviku for Hoff!

Fantastisk Konsertviku for Hoff!

Publisert av Aslak Stensrud den 01.11.14.
Det tegnet til å bli ei begivenhetsrik Konsertviku når det ble klart at rekrutteringskonsertene kom til å gå av stabelen dagen før høstens store høgdepunkt for korpset. Musikantene gikk allikevel på med krum rygg og i løpet av to slitsomme og krevende dager så vi bare smilende fjes og godt humør blant den fantastiske gjengen i Hoff jente og guttekorps.

             

Onsdag 29. oktober var det altså tid for rekrutteringskonserter. Una og de eldste i korpset hadde planlagt konsertene godt og vi syntes vi hadde et godt og fengende program. Det fikk vi også skryt for på Hoffsvangen skole der vi holdt den første konserten. Her deltok alle de 175 elevene på konserten, de klappet i takt med musikken og danset villig med når vi spilte Happy som siste nummer. På Vilberg var det også god stemning. Korpset startet de tre konsertene med Some nights i flash-mobversjon. Alexander startet opp som ensom svale før korpset kom inn fra alle kanter. På Vilberg satt dette nummeret veldig bra og konserten fikk en flott start. På Totenviken skole spilte vi absolutt best gjennom hele programmet. Elevene der var vedlig delaktige, og fikk kjempeskryt av rektor da vi var ferdige. Hun sa det var den beste rekrutteringskonserten de hadde hatt besøk av på mange år! Det store høgdepunktet i løpet av konsertene var når lærerne skulle være med korpset som "solister". Særlig stor var begeistringen når det gikk hull på den "fine" stortromma vår!



Torsdag i Konsertvikua var det tid for Showkonsert. Musikantene har øvd hardt for å være godt forberedt til konserten og de har selv plukket ut programmet blant kjente hits fra de siste 30 årene. Særlig stor stas er det nok å spille helt nye sanger som Happy, Let it go og Some nights. Vi kjørte stort sett samme program som på rekrutteringskonsertene, men hadde utvidet litt. Også her ble det plass til solister fra salen. Et artig element var Dr Sopps venner fra Kulturskolen som stilte med tre nummer mellom settene våre. En stor takk til Marius Dyrud, Åse Marie Lien og Tommy Stranden Tokerud som stilte opp sammen med lærerne Per Inge og Arve. En ekstra takk fortjener også Vidar Ringelien og David Hveem som bidro med ekstra drahjelp i tynt besatte instrumentgrupper. Den største takken går til Mari Jensen som på kort varsel har vikariert både på øvelser og alle konsertene etter at Heine ødela beinet - tusen takk! 



Vi er kjempefornøyd med innsatsen korpset har lagt ned for å få til disse konsertene. Belønningen var 80 tilskuere på Showkonserten og 29 påmeldinger til notekurs, så får vi se hvor mange som har lyst til å begynne i korpset på nyåret.