Godt gjennomført seminar

Godt gjennomført seminar

Publisert av Aslak Stensrud den 09.09.15.
Det var påmeldt hele 85 musikanter på seminar i helga. Totalt deltar ca 100 korpsmedlemmer på konserten, men noen få hadde dessverre ikke anledning til å få med seg denne begivenheten. Musikalsk ansvarlig for helga var Ola Fredheim Haug.

     

Ola Fredheim Haug dirigerte hovedkorpset hele helga.

Hoff var teknisk arrangør og hadde lagt seg i selen for å få ting til å gå som smurt. En flott dugnadsgjeng med foreldre og styremedlemmer fra alle korpsene gjorde sitt til at musikantene hadde mat på bordet og en seng å sove i. Det er krevende å få alt på plass til et slikt arrangement, men alle koste seg med øvelser og aktiviteter. 

    

Her serveres hamburgere og pølser på løpende bånd.

Lørdag kveld var det tid for å legge vekk instrumentene for en stund. Seminardeltakerne ble delt inn i grupper som fikk i oppgave å lage hver sin rekrutteringsvideo for korpsene. Det ble mange fin små filmsnutter, og på neste fellessamling i oktober blir det offisiell framvisning av filmene.

Søndag ble det holdt idedugnad for sceneshowet på konserten. Musikantene kom med mange gode innspill til Kjell André Wiklund, som er regiansvarlig. Så gjensto bare den obligatorisk oppryddingen før slitne og fornøyde korpsmusikanter kunne ta en velfortjent hvil etter ei helg full av opplevelser og spilleglede.