Royals - vårkonsert i Kulturhuset

Royals - vårkonsert i Kulturhuset

Publisert av Guro Bakke den 09.03.15.
Det ble en forrykende konsert! Musikantene tok som vanlig fram det beste i seg når det virkelig gjelder, og presterte veldig bra.

Hans Esben Gihle var konfransier og solist. Han bød på morsomme kommentarer og flotte vokalprestasjoner. Han fortalte om hvor imponert han var over det korpset hadde fått til i prøveperioden og at han selv hadde vært aspirant på saxofon en gang på åttitallet.Aspirantene våre gjorde også en formidabel innsats. De vartet opp med "Chips og pop corn" fra scenekanten til stor applause fra salen. 

         

Vi hadde også med oss tre kvinnelige vokalister. De er elever ved musikklinja på Gjøvik videregående skole.

Hilde Hagen imponerte stort med sin versjon av Nina Simone klassikeren "Feeling good". Mia Strandlie sang vakkert på Bjørn Eidsvågs "Til alle tider", mens Maren Louise Sandberg var den som satte tonen når konserten begynte med "Royals". Vi vil også rette en stor takk til gitarist Kristian Haug som til og med bidro på tam-tamtrommer! David Hveem spilte bass og har arrangert seks av numrene til konserten for oss - godt jobbet David!

Det var ca 90 tilskuere i salen, og selv om vi kunne ønsket oss flere publikummere kan vi etter konserten slå oss på brystet og si at vi ga alt for de som hadde møtt fram. Vi har fått masse skryt på sosiale medier etter konserten. Se selv på facebook: https://www.facebook.com/hoffjenteogguttekorps