Første konsert for aspirantene

Første konsert for aspirantene

30.10.15 08:27 av Guro Bakke

Våre flotte aspiranter er nå i full gang med å prøve seg på ulike instrumenter, og i går holdt de sin aller første konsert. De spilte aspirantklassikeren Lets begin, som er en del av Blåstoget som er aspirantenes notesamling den første tida. Vi ønsker dere lykke til videre!

Les mer
Godt gjennomført seminar

Godt gjennomført seminar

09.09.15 11:42 av Guro Bakke

Sammen med de andre skolekorpsene i kommunen arrangerte Hoff jente og guttekorps et flott seminar 5. og 6. september på Hoffsvangen skole. Seminaret var den første samlinga med fellesøvinger for de fire korpsene som sammen arrangerer konserten "Et korpsmareritt" 15. november.

Les mer
Lærerikt seminar på Skreia!

Lærerikt seminar på Skreia!

27.04.15 12:07 av Guro Bakke

Helga 25. og 26. april samlet vi alle de glade musikantene i Hoff jente og guttekorps til seminar i Skreiahallen. Vi måtte ha en grundig gjennomgang av marsjeringens finesser, og hadde fått med oss flinke instruktører. Det ble et flott seminar og vi lærte veldig mye!

Les mer
17. mai

17. mai

18.05.14 16:07 av Guro Bakke

Hoff jente og guttekorps takker alle musikanter og foreldre som bidro til at 17. mai ble en suksess! Vi ber om at alle som har bilder de kan dele med oss fra den flotte dagenoversender dem til oss på e-post, eller tar dem med på en minnepinne på støttekontingentsalget på torsdag.

Les mer

Kategorier