17. mai

17. mai

Publisert av Guro Bakke den 18.05.14.
Dagen begynte med felles frokost på Hoff Gjestgiveri, og det var mange spente musikanter som stilte opp klokka ni. Fem var med for aller første gang!

Klokka ti gikk bussen til folkehøgskolen, der vi skulle komme inn i toget sammen med barnehagene. Vi stilte opp og tok et flott bilde av korpset som dere ser i fotoalbumet her på nettsida. Deretter stilte vi opp og spilte to av marsjene før vi var klare til avgang.

På vei nedover Lenagata ble vi møtt av hurrarop og gratulasjoner, og musikantene gjorde en enestående innsats. De spilte bedre og bedre ettersom de ble varme i trøya og marsjskoene. På vei oppover igjen ble det to stopp i Lena der rekruttene spilte Lets begin og På andra sidan. Det ble sjølsagt stor applaus fra publikum.

På vei mot Lillo kom vi litt etter resten av toget, men det gjorde ingen ting, for da hadde alle tid til å høre skikkelig på oss. På Lillo var det mange som hørte på, og vi spilte glansnummeret vårt: Some nights.

Borte ved skolen ble det litt ventetid i alléen og rekruttene spilte.  Når hovedkorpset spilte opp ble det imidlertid fart på toget. Oppe på Vangen ble vi plassert framme ved minnestøtta. Det var lurt, for alle fikk høre og se oss skikkelig. Korpset spilte Det går et festtog gjennom landet og Ja, vi elsker - helt strålende. Mange av korpsmedlemmene var dyktig slitne etter turen, men de stod distansen på en kjempeflott måte. Styret takker alle for innsatsen.

Alt i alt en meget vellykket 17. mai for Hoff jente og guttekorps.