Flott vårkonsert i Kulturhuset!

Flott vårkonsert i Kulturhuset!

Publisert av Guro Bakke den 14.03.16.
Korpset spilte en flott vårkonsert i Østre Toten kulturhus søndag 13. mars. Aspiranter, mellomkorps og hovedkorps viste publikum hva de har lært i vinter og alt tyder på at publikum kan glede seg til fortsettelsen.

Konserten hadde et flott og variert program. Hovedkorpset innledet med Party rock Anthem, som var del av fjorårets marsjprogram. Så entret aspirantkorpset scenen for første gang. De var litt usikre på om de skulle få applaus på forhånd, men gjorde alle bekymringer til skamme med engasjement og spilleglede. Det flotte aspirantkorpset spilte Lets begin, Bad weather og På andra sidan. De høstet stor applaus og stormende jubel!!!

Neste avdeling var det mellomkorpset som stod for. Vår-Maria og Karen dirigerte, og mellomkorpset spilte Old macDonald, Ranger rock og Olsenbanden. Dette var mellomkorpsets siste opptreden før medlemmene går inn i hovedkorpset til marsjsesongen.

Til slutt rundet hovedkorpset av kveldens show. De spilte stoff fra marsjsesongen, noen nye stykker og litt fra Et korpsmareritt. Publikum fikk presentert alle musikantene og korpset informerte om det nyetablerte samarbeidet med nabokorpsene. 

Etter ekstranummeret Honour and glory var konserten slutt. Aspirantene var kjempefornøyd med sin første konsert, mellomkorpset gleder seg til å komme sammen med de eldste musikantene og hovedkorpset er klar for å ta fatt på en ny marsjsesong. Vi håper vi ser deg på en av våre opptredener i løpet av våren!