Strålende gjennomført konsert!

Publisert av Aslak Stensrud den 15.03.17.
Jubileumskonserten i Kulturhuset ble en stor suksess! Det var godt over 100 publikummere som fikk med seg det rikholdige programmet. Flere gjester gratulerte korpset fra scena, og andre hadde sendt gratulasjonstelegrammer.

Hovedkorpset innledet kvelden med sitt program. Først ut var urframførelsen av Gjennom sol og regn, jubileumsstykket som er spesialskrevet av Tor Ingar Jakobsen til konserten. Komponisten var til stede under arrangementet og ble behørig takket fra scena av korpset. Videre bød musikantene på fine framførelser av populærmusikk fra de siste tre tiårene. Avslutningen på denne avdelingen var Luna, et tradisjonelt korpsstykke som sikkert mange i salen kjente fra tidligere.

Etter bevertningen vanket det en artig opplevelse for de frammøtte, da korpset utkledd som munker framførte sin versjon av Hallelujahkoret fra Handels Messias. Aspirantene entret så podiet og kunne vise hvor flinke de har blitt det siste halvåret. Alle fikk stor applaus fra salen og de virket godt fornøyd med sin første store opptreden. Så var det mellomkorpset som skulle i ilden. De startet opp med Power rock, før de ga oss Dam busters march. Det er lett å høre at disse ungene har kommet langt det siste året, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Nå kom hovedkorpset på nytt på scena, de spilte seg inn på plass med Some nights av Fun, før de ble med sine yngre venner på Elektrisk og Auld lang syne. De andre skolekorpsene hilste til jubilanten og ordføreren holdt tale og takket Hoff jente og guttekorps for innsatsen de siste 60 årene. Videre sa hun at hun håpet på nye 60 år. Hun overrakte på vegne av kommunen en gave på kroner 5000,- som kommer godt med i året som kommer.

Den store finalen var det siste som gjenstod, og korpset fikk hjelp av tidligere musikanter. Nærmere 20 forhenværende musikanter og foreldre spilte Gjennom sol og regn sammen med korpset, og satte et flott punktum for jubileumskonserten.